Smaakroute

Kent u de Streek- en Smaakroute Friese Wouden al?

Basis voor de Streek- en Smaakroute Friese Wouden is gevormd door het Fietsroute Netwerk Zuidoost Fryslân.
Deze route leidt u, via een netwerk van fietsknooppunten, door de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. De leden van Stichting De Buorkerij Zuidoost Friesland, aangevuld met een aantal adressen uit het gebied van de Frije Wiken staan hier ook op vermeld. Zodat u naast de fietsroute ook een overzicht heeft van diverse streekbedrijven, boerderijwinkels, overnachtingsmogelijkheden en bezienswaardigheden.
De Friese Wouden kent vele smaken, die zich op meerdere manieren laten proeven: per fiets, te voet, te paard, per boot of kano. De rijke cultuurhistorie, verschillende natuurgebieden, sfeervolle dorpen en verstilde gehuchten maken dat u zich hier thuis voelt. En u kunt zich voorstellen dat deze variëteit er ook voor zorgt dat de streek zich op verschillende manieren laat proeven!

Hoe komt u in het bezit van de

Streek- en Smaakroute Friese Wouden?
De Streek- en Smaakroute Friese Wouden is verkrijgbaar via een aantal deelnemers en wordt verkocht op de Friese Streekmarkt in Oldeberkoop (iedere eerste zaterdag van de maanden mei t/m oktober van 10:00 – 16:00 uur op het pleintje midden in het dorp).
Ook kunt u de route bestellen door € 4,50 (inclusief € 1,00 verzendkosten) over te maken op rekeningnummer 26.58.63.473 t.n.v. Stichting De Buorkerij Zuidoost Friesland te Oldeberkoop o.v.v. uw naam, adres, postcode en woonplaats.
Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de Streek- en Smaakroute Friese Wouden zo spoedig mogelijk toe. Heeft u belangstelling voor grotere aantallen dan kunnen die in overleg gehaald/bezorgd worden.
Wij nodigen u graag uit om op pad te gaan om te kijken, te proeven en vooral .... te genieten!
© De Buorkerij / Design Dewi Info Systems