Culinaire Tuintrip


Fiets- of autoroute door het bijzondere coulissen-landschap dat de zuid-oosthoek van Fryslân karakteriseert. Door bossen, langs water, heide en weiden.

De route is ongeveer 50 km lang; u kunt 'm eventueel zelf langer of korter maken, mits u maar op de afgesproken tijden bij uw maaltijd arriveert.

Dagtrip, inclusief maaltijden. Alleen op afspraak te boeken. Min. 2 pers.U start om ongeveer 10.00 uur met een kop koffie bij B&B De Buytenplaets in Noordwolde. Na de koffie (met wat lekkers er bij) fietst u op uw gemak naar het VOORGERECHT. U krijgt dit geserveerd in de schitterend aangelegde tuin van B&B De Holthof en het zal om ca. 12.30 uur voor u klaar staan. Voor en/of na het eten kunt u een wandeling door de tuin maken. Uiteraard krijgt u bij het voorgerecht ook een drankje aangeboden.Daarna vervolgt u om uiterlijk 14.00 uur de route naar uw HOOFDGERECHT. Ook nu weer geserveerd in een prachtige tuin. Ditmaal bij B&B Sela-Tuinen. Terwijl de laatste hand aan uw maaltijd wordt gelegd die om ongeveer 17.30 uur op tafel staat, kunt u onder het genot van een glaasje wijn de tuinen bekijken.De tocht gaat daarna om uiterlijk 18.30 uur verder richting NAGERECHT. U krijgt dit opgediend op het adres waar u gestart bent, in de theetuin van De Buytenplaets; ook nu weer in een bijzondere tuin waar u lekker kunt nagenieten van het dessert. Rond 20.30 uur sluit u een heerlijke fietsdag af.Uiteraard beschikken alle locaties ook over een binnenruimte.
Vooraf kunt u aangeven of u vegetarisch wilt eten; laat u verder verrassen door de bijzondere kookkunst van alle drie de gastvrouwen.Dit arrangement is alleen te boeken voor min. 2 personen en kost € 45,00 p.p.

De prijs is inclusief: kop koffie met wat lekkers bij de start, voorgerecht met een glas wijn of fris, hoofdgerecht met een glas wijn of fris, nagerecht met afsluitend koffie of thee. Ook de entree van alle tuinen is bij de prijs inbegrepen.Wilt u de fietsroute inkorten of verlengen? In de genoemde tuinen zijn gedetailleerde kaarten beschikbaar en ook het fietsknooppunten-netwerk zal hier uitkomst kunnen bieden.


Voor opgave:
Theeschenkerij 'De Buytenplaets'
teL: 0561-431196
e-mail: info@debuytenplaets.nl
© De Buorkerij / Design Dewi Info Systems